Moeten Frank en Rogier koffers pakken?

Door: Hans Jacobs
26-02-2019

Hoe ziet de toekomst er uit voor Frank en Rogier? Hun programma is een groot succes, maar past het nog wel bij het nieuwe imago dat John de Mol nastreeft voor SBS6? En willen de twee zélf nog wel samen door. Er gaan immers geruchten over relatieproblemen…

Naar de laatste aflevering van ‘Paleis voor een Prikkie’ keken maar liefst 671.000 mensen. Een fantastisch aantal voor SBS6. Maar betekent dit ook dat interieurstylisten Frank en Rogier kunnen nadenken over een nieuw seizoen, of moeten ze, net als bijvoorbeeld andere bekende SBS6-gezichten als Piet Paulusma en Rob Geus, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kortom, past ‘Paleis voor een Prikkie’ nog bij het nieuwe SBS6 dat John de Mol voor ogen heeft, of kleeft ook aan dit programma nog teveel het imago van campingzender? In elk geval waardeert de kijker het programma, waarin Frank en Rogier de woonwens van mensen realiseren die daarvoor zelf te weinig financiële middelen hebben.

Dynamisch duo

,,We gaan naar arme gezinnen die nauwelijks kunnen rondkomen en al helemaal geen geld hebben om hun huis gezellig te maken. We sturen het gezin naar een vakantiepark en wij verblijven een week in hun huis. Daar proberen wij in één week tijd voor 250 euro hun huis te veranderen,” vertelden ze voor de allereerste uitzending enthousiast. Zij zijn al lang niet meer de enigen die enthousiast zijn over het format. Vorig jaar werd hun programma genomineerd voor de prestigieuze Gouden Televizier-Ring. Het lijkt daarom ondenkbaar dat John de Mol is uitgekeken op het dynamische duo, maar zijn ze dat misschien wel op elkaar?

‘Boze tongen’

Frank en Rogier vormen ook privé een koppel. Ze kennen elkaar al ruim achttien jaar en gaven elkaar zeven jaar geleden het jawoord. Maar volgens ‘boze tongen’ zou er van een ‘roze wolk’ geen sprake meer zijn. In Story reageerde Frank op de geruchten dat zijn relatie met de dertig jaar jongere Rogier zou wankelen: ,,De verliefdheidsprikkels worden na verloop van tijd minder. Gelukkig maar, want ik zou gek worden als ik altijd vlinders in mijn buik had. Op een gegeven moment gaat verliefdheid over in houden van. Mensen die zulke geruchten verspreiden hebben vaak zelf een probleem. Daar staan wij totaal boven.”

Meer DenD