Monica duidelijk over ‘nieuwe vriend’

Monica
Door: Lies Jansen
25-01-2020

Eerder schreven we over de geruchten die gingen omtrent de ‘mogelijk’ nieuwe vriend van Monica Geuze. Maar nu schept de Nederlandse vlogster duidelijkheid.

Monica zou haar vakantie op Bali wel heel close zijn met een nieuwe man. De een na de andere foto verscheen waar de twee het erg gezellig hadden. Als snel bleek het te gaan om Barry Schneider, die werkt als commissioning editor bij RTL 4, RTL 5 en Videoland. Vorig jaar startte Monica op Videoland haar tv-carrière. Zo hebben de twee elkaar vermoedelijk leren kennen.

‘Lieve mensen/sensatiezoekers en azijnzeikerds’

,,Lieve mensen/sensatiezoekers en azijnzeikerds, dit is Barry en Barry is EEN vriend van mij, niet MIJN nieuwe vriend dus geen #bringlarsback #kech en andere ongein meer gewenst, kusjessss❤” vertelt Monica op haar Instagram.

‘Je zorgt er zelf voor dat mensen dat denken’

Hoewel ze veel steun krijgt van fans, vrienden en andere BN’ers, zijn er ook mensen die zeggen het niet zo gek te vinden dat de geruchten rondgingen. Zo heeft de volgende reactie wel 266 likes gekregen:

,,Je zorgt er zelf voor dat mensen dat gaan denken als je een filmpje laat zien waar Barry omarmd en knus zit met je dochter in het zwembad en dat je aan het filmen bent en je hoort ZL (dochtertje Zara-Lizzy) op de achtergrond papa zeggen.. Zo raar is dat ook niet als je met een ander stel op vakantie gaat en dan jij ZL en Barry toch, dat mensen denken dat jullie wat hebben..”

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen