Monica Geuze op vakantie met nieuwe vlam?

Monica Geuze
Door: Lies Jansen
23-01-2020

Afgelopen maandag kondigde de bekende Nederlandse vlogger Monica Geuze in haar wekelijkse vlog aan, deze week door te brengen op Bali. De vakantie is een verjaardagscadeau voor haar moeder. Samen met dochtertje Zara-Lizzy, vertrekken de drie vrouwen naar een luxueuze villa. Maar wie is die man op de foto’s?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Wie is die man in het zwembad?

Verschillende foto’s van de heerlijke vakantie op Bali verschenen op haar Instagram. Zo publiceerde Monica een aantal avonden geleden al een filmpje in haar Instagramverhaal, waarbij het leek alsof ze achterop de motor zat bij een mannelijke bestuurder. Maar nu heeft Monica wel een heel duidelijke foto gepubliceerd, die een aantal volgers bezighoudt. Het gaat om een foto van een man in het zwembad, met dochtertje Zara-Lizzy.

Artikel gaat verder onder foto.

Elkaar leren kennen bij Videoland?

Het zou gaan om Barry Schneider, die zich bezighoudt met programma management bij RTL. Dit is vermoedelijk hoe de twee elkaar hebben leren kennen. Barry is sinds 2016 commissioning editor bij RTL 4, RTL 5 en Videoland. Vorig jaar startte Monica haar tv-carrière op Videoland. Hier presenteerde ze het datingprogramma Love Island.

Of het daadwerkelijk gaat om een nieuwe vlam is nog niet bekend. De twee lijken samen te genieten van Bali. Eerder was Monica in het nieuws, omdat in november de relatie met voetballer Lars Veldwijk stuk liep. Ook werd deze maand bekend dat Lars is verhuisd naar Zuid-Korea voor minimaal een jaar. Een behoorlijke tijd om weg te zijn van zijn kinderen, die in Nederland blijven.

 

 

Meer DenD