Monica Geuze bevestigt nieuwe relatie

Monica bevestigt nieuwe relatie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat er al enige tijd geruchten rondgingen over een nieuwe liefde, bevestigt Monica Geuze vandaag in haar podcast dat ze een relatie heeft.

,,Ik wil je nog iets vertellen”, zegt Monica tegen Kaj Gorgels in de podcast Geuze & Gorgels. ,,Ik heb weer een vriendje. Maar dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Ik ben heel blij.”

Op vakantie

Er gingen al een tijdje geruchten dat Monica weer verliefd is. Zo was ze onlangs in het vliegtuig gespot naar Marokko. ,,Spionnen hebben Monica gisteren in het vliegtuig gespot naar Marrakesh… En ze was niet alleen! De hele vlucht was ze kleffig met een jongen en ook bij het uitstappen konden de twee niet van elkaar afblijven”, schreef Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,Meer spionnen hebben Monica de afgelopen tijd gespot met een voetballer genaamd James Lawrence.”

Officieel

In de podcast noemt Monica niet de naam van haar nieuwe vriend, maar ze vertelt wel hoe lang het al officieel aan is. ,,Even voor de mensen thuis, hoe lang is het nu officieel? Volgens mij toen je me appte, dat was zo’n anderhalve week geleden”, zegt Kaj tegen Monica. ,,Ja, zoiets”, bevestigt ze.

Tags

MONICA GEUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck