Monica Geuze confronteert Andy van der Meijde

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

,,We kunnen wel spreken over het feit dat jij veel buiten de deur hebt gesnoept”, zegt Monica Geuze in een interview met Andy van der Meijde. De voormalig voetballer heeft een serie op YouTube, waarin hij coronaproof verschillende BN’ers interviewt. Afgelopen week was de 25-jarige vlogger Monica Geuze te gast in de serie. Toen het gesprek plots over vreemdgaan ging, maakte Monica duidelijk hoe ze daarover denkt.

Frappant antwoord van Andy

Na de conclusie van Monica over het snoepen buiten de deur, geeft Andy enigszins beduusd antwoord: ,,Ja ja ja.” Waarop Monica een vrij krachtig pleidooi houdt tegenover Andy. ,,Het is toch veel fijner om in een relatie te zitten met een vrouw, waarvan je weet; met haar wil ik de rest van mijn leven blijven?! En dat je ook niet hoeft bang te zijn voor een berichtje op je telefoon van een andere vrouw.” Andy reageert hier lachend op met: ,,Daarom laat ik mijn telefoon aldoor ergens anders liggen.”

Wisselende reacties

De serie op YouTube scoort wisselende reacties. Veel mensen geven aan, nu een meer sympathiek beeld van Monica te hebben gekregen. Waar andere fans juist pleiten voor het alleen interviewen van voetballers.

Tags

ANDYANDY VAN DER MEIJDEMONICAMONICA GEUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck