Monica Geuze in shock na onthulling The Masked Singer

Monica in shock
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Er vallen steeds meer maskers af tijdens ‘The Masked Singer’. Vrijdagavond werd er onder andere afscheid genomen van de koala. Jurylid Monica Geuze was in shock na de onthulling.

Vrijdagavond mochten de Koala, de Magiër, de Toffe Peer, de Uil, de IJsbeer en het Nijlpaard het podium trotseren tijdens het programma. Toch werd er afscheid genomen van twee personages, waaronder de koala. De koala zong het nummer ‘Baby’ van Justin Bieber. Monica blijkt groot fan van de zanger en genoot enorm. ,,Ik ben helemaal in extase. Dit is echt het beste optreden van het hele seizoen. En dat is niet vanwege dit nummer.” Zij denkt dat Mocro Maffia-acteur Walid Benmbarek verscholen zat in het pak.

‘Meen je niet’

Monica krijgt gelijk, en valt bij de onthulling bijna van haar stoel. ,,Dat meen je niet!”, schreeuwt ze uit. Gerard Joling dacht in de eerste instantie aan Donny Roelvink, Carlo aan Ferry Doedens.

Veeg uit de pan

Geuze kreeg eerder nog een flinke veeg uit de pan van Ruben Nicolai tijdens het programma. Het viel hem op dat de presentatrice nog niets goed geraden had. ,,Niet om het er in te wrijven hoor, maar Monica jij hebt nog niks goed geraden”, zei hij toen.

Tags

MONICA GEUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck