Monica Geuze krijgt veeg uit de pan van Ruben Nicolai

Monica kan helemaal niets volgens Ruben
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monica Geuze heeft een flinke veeg uit de pan gekregen van Ruben Nicolai. In de uitzending van The Masked Singer afgelopen vrijdag viel het hem op dat Monica nog helemaal níets goed geraden heeft…

De panelleden van de jury in The Masked Singer moeten raden welke BN’ers zich in de pakken verschuilen. Inmiddels hebben al acht BN’ers zich moeten onthullen en het valt presentator Ruben Nicolai op dat Monica nog geen van de namen goed geraden heeft.

Sneer

Ruben opende de aflevering van vrijdag met een flinke sneer aan Monica. ,,Niet om het er in te wrijven hoor, maar Monica jij hebt nog niks goed geraden”, zei hij. Panellid Loretta Schrijver besloot het voor Monica op te nemen. ,,Dat maakt helemaal niks uit”, reageerde ze.

The Masked Songer

Monica is dit seizoen het nieuwe panellid, maar niet iedereen is daar blij mee. Angela de Jong haalde in de AD Mediapodcast keihard uit naar Monica. ,,Ik vond d’r zwaar irritant, moet ik je zeggen”, zei Angela. In de laatste aflevering van de YouTube-serie Open Kaart reageerde Monica op de sneer. ,,Natuurlijk doet het me wat”, antwoordde Monica. ,,Als je dat over jezelf leest, dan is het niet dat je je daar beter van gaat voelen. Ik denk wel van, het is veel leuker natuurlijk als mensen zeggen: ‘Nou, wat is zij een leuke toevoeging en wat is het geweldig!’ Maar ik snap heel goed dat de kritiek er is.”

‘Ongemakkelijk’

Overigens gelooft Monica niet dat Angela hetzelfde in haar gezicht zou zeggen. ,,Angela, I dare you, maar ik denk niet dat als ik haar ooit in levenden lijve tegenkom, dat ze dan tegen me zegt: ‘Wat vind ik jou vreselijk irritant.’ Mag ze wel doen, maar dat wordt een beetje een ongemakkelijke situatie.”

Tags

MONICA GEUZERUBEN NICOLAITHE MASKED SINGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck