Monica Geuze met nieuwe liefde op vakantie in Marokko

Monica met nieuwe liefde op vakantie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monica Geuze heeft een nieuwe liefde! De relatie is al zo serieus dat ze momenteel samen op vakantie zijn in Marokko, en het gaat om déze man…

Monica deelt in Instagram Stories dat ze op vakantie is. Volgens Yvonne Coldeweijer is ze met haar nieuwe liefde in Marokko. ,,Spionnen hebben Monica gisteren in het vliegtuig gespot naar Marrakesh… En ze was niet alleen! De hele vlucht was ze kleffig met een jongen en ook bij het uitstappen konden de twee niet van elkaar afblijven”, schrijft Coldeweijer op haar juicekanaal.

Samen op vakantie

De grote vraag is: wie is deze man? ,,Meer spionnen hebben Monica de afgelopen tijd gespot met een voetballer genaamd James Lawrence. Nu dus ‘kleffie’ in Marrakesh en vorige week helemaal burgerlijk samen gespot in de supermarkt.”

‘Voetbalt in Duitsland’

Volgens een bron praat Monica ook in haar podcast over haar nieuwe liefde. ,,In haar podcast had ze het over een buitenlandse man laatst. Die ook in het buitenland werkt”, schrijft de bron in een bericht aan Coldeweijer. En dat klopt, weet de juicekoningin. ,,Hij is Engels en volgens mij voetbalt hij in Duitsland.”

Nieuwe liefde

Vorig jaar liet Monica al weten dat ze openstaat voor een nieuwe liefde in haar leven. In de Youtube-serie Open Kaart vertelde Monica dat ze het na de breuk met haar laatste ex Robbert Kroese, met wie ze ook samenwoonde, erg zwaar had. ,,Vooral die fase van dat intense verdriet heeft echt lang geduurd. Daarna kwam de zomer en ging het wel weer lekker en kon ik het ook wel waarderen op sommige momenten om single te zijn”, zei Monica. ,,Maar het lijkt me heel fijn om iemand te ontmoeten en dat ik denk: dit wil ik voor de rest van mijn leven.”

Tags

MONICA GEUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck