‘Monique bracht Dré en Fender samen’

Monique Westenberg
Door: DitjesenDatjes
01-07-2020

Monique Westenberg en Roxeanne Hazes postten vorige week beiden dezelfde foto van twee spelende kleine jongetjes. Het waren hun beider zoontjes, de neefjes André junior en Fender. Nu is er eindelijk meer bekend over die bijzondere hereniging tussen de twee gezinnen Hazes.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Mooi moment

Jarenlang zagen Roxeanne en haar broer André elkaar niet. De ruzie tussen hen is naar verluidt ontstaan toen Rachel aangaf Monique te oud te vinden voor André en Roxeanne de kant van haar moeder koos. Inmiddels hebben André en Rachel het bijgelegd. Het lijkt erop dat ook broer en zus langzaam weer toenadering zoeken. Hun zoontjes hebben elkaar in ieder geval voor het eerst ontmoet. Het was Monique die het initiatief zou hebben genomen voor deze ontmoeting van beide neefjes.

Contact hersteld

,,Ze speelde al een tijdje met het idee”, zegt een insider over Monique. ,,Sinds André en zij weer bij elkaar zijn, had ze het gevoel dat ook het contact met Roxeanne hersteld moest worden.”

De hereniging is nog niet helemaal voltooid. De neefjes hebben elkaar misschien wel ontmoet, en ook Roxeanne en Monique hebben even kunnen kletsen, maar André zat vorige week in België voor opnames. Broer en zus hebben elkaar dus nog steeds niet gezien. Zal het Monique lukken om hen binnenkort bij elkaar te krijgen?

Meer DenD