Monique breekt belofte aan moeder: ‘Neem André nooit terug’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er wordt een hoop gespeculeerd over een eventueel huwelijk tussen André en Monique. Het huwelijk zou de finale aflevering worden van de documentaire. Maar wanneer dat doorgaat, breekt Monique een belangrijke belofte aan haar moeder.

Toen Monique na de verloving met André door de zanger werd gedumpt, liet ook Annemarie Hermus, de moeder van Monique, van zich horen. ,,Beloof me één ding: neem hem nooit meer terug”, schreef ze op Instagram.

Belofte verbroken?

Als we de geruchten moeten geloven, heeft Monique die belofte al een tijdje geleden verbroken. André en Monique zouden al lang weer samen zijn, maar hebben van Videoland de opdracht gekregen zich niet meer met elkaar te laten zien, in de hoop op die manier de afloop van de documentaire geheim te houden.

‘Huwelijk wordt finale aflevering’

En het huwelijk waar een tijdje geleden over gesproken werd? Volgens Yvonne Coldeweijer gaat dat nog altijd door. Omdat Sarah van Soelen uit de documentaire van André is geknipt, worden er afleveringen bijgemaakt. ,,En het huwelijk wordt de finale aflevering van deze docu!”, meldt Coldeweijer op Instagram.

Volgens de roddelkoningin begint het uitzenden in november. ,,De finale zou dan rond 12/12 worden uitgezonden (de dag waarop André Monique twee jaar geleden ten huwelijk vroeg en haar de maand erop dumpte voor een ander).”

‘Monique wil in de villa blijven’

De productiemaatschappij blijft echter ontkennen dat er extra afleveringen worden gemaakt. ,,In januari dit jaar zijn de opnames afgerond. Ook is mij door bronnen dichtbij de docu verzekerd, dat er geen extra afleveringen volgen, waarmee een trouwerij helemaal niet aan de orde lijkt”, meldt juicekanaal RealityFbi op Instagram.

Of er wel of geen bruiloft komt moeten we afwachten, maar volgens Coldeweijer is één ding zeker: André en Monique zijn samen. ,,Monique wil koste wat kost in de villa blijven wonen en André die denkt dat Nederland hem geen carrière meer gunt als hij, na zijn uitstapje met Sarah (en Anne Rose), niet terugkeert naar zijn gezin.”

Tags

ANDRÉ EN MONIQUEANDRÉ HAZESHUWELIJKMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck