Monique deelt wijze les of sneer?

Boodschap voor Bridget Maasland|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Monique Westenberg en André Hazes bekijken het leven samen door een roze bril. Het liefdeskoppel sluit 2020 af met een grandioos huwelijksaanzoek. Monique deelt nu een wijze les op haar Instagram. Of is het een sneer naar Bridget Maasland, de ex-vriendin van André?

Sneer van Bridget

Dat Bridget kennelijk niet vies is van het uitdelen van een sneer bleek uit haar optreden bij 538-dj Frank Dane. Hierin maakte zij bekend blij te zijn voor Monique en André, maar dat ze ook benieuwd is wie André volgende kerst ten huwelijk gaat vragen. Monique deelt nu op haar Instagram een interessante quote. ,,Er is een verschil tussen een vriendje die jouw vriendje wil blijven en een man die plannen heeft jouw man te worden”, luidt de boodschap van Monique. Is dit een wijze les? Of toch een reactie op de sneer van Bridget ? 

Tekst gaat verder onder de foto.

Alcoholgebruik André

Eerder deze week werd bekend dat André en Monique uit elkaar gingen wegens het alcoholgebruik van André. Het stel verkeerde toentertijd al maanden in slecht weer. ,,Ik zei: ‘als jij niet kan leven met hetgeen wat mij gelukkig maakt, dan moeten we ermee stoppen.’ Het ging over alcohol”, aldus Dré in Linda’s Wintermaand. Benieuwd hoe de bijzondere aanzoek van André eruitzag? Bekijk hier ons artikel inclusief de beelden. 

Tags

ANDRÉANDRÉ EN MONIQUEANDRÉ HAZESANDRÉ HAZES JR.ANDRÉ HAZES JR. MONIQUEHAZESHAZES BRUILOFTHAZES FAMILIEHAZES-HUWELIJKMONIQUEMONIQUE HAZESMONIQUE WESTENBERGWESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck