Monique des Bouvrie hekelt vergelijking met Rachel Hazes

Monique niet blij met vergelijking met Rachel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De strijd om de erfenis van de in 2020 overleden Jan des Bouvrie duurt nog altijd voort. Het zorgt er zelfs voor dat Monique des Bouvrie ‘de Rachel Hazes van de interieurwereld’ wordt genoemd. Monique hekelt die vergelijking. ,,Ik kan me daar niet in vinden.”

Nicole en Jean-Marc, de kinderen uit het eerste huwelijk van Jan des Bouvrie, zijn nog altijd verwikkeld in een gerechtelijk proces tegen Monique, de weduwe van hun vader, en zijn andere twee kinderen Jan jr. en Bo. Door de strijd om de erfenis wordt Monique zelfs vergeleken met Rachel Hazes.

Rachel Hazes

,,Ik kan mezelf daar niet in vinden”, zegt Monique daarover in gesprek met weekblad Weekend. ,,Weet je wat het jammere is, mensen denken alles te weten, zoals in dit geval hoe die hele erfenis in elkaar steekt. Alleen, ze weten dat dus niet. Ik wil er verder ook niet over uitweiden of in de media gaan moddervechten, want ik vind dat dit binnenskamers moet blijven. Het zal wel. Ik weet hoe het zit.”

‘Verschrikkelijk’

Nicole was boos dat Monique onlangs haar vriendin Natasja Froger mee naar de rechtbank nam. ,,Ik vond dat erg ongemakkelijk en verdrietig. Ik vond het verschrikkelijk dat Natasja als buitenstaander een inkijkje kreeg in een gevoelige privékwestie”, vertelde Nicole in gesprek met De Telegraaf.

Natasja Froger

Waarom nam Monique Natasja mee? ,,Omdat Natas een heel goede vriendin van me is, al heel lang”, vertelt Monique aan Weekend. ,,Vriendinnen zijn er om je te steunen, op allerlei momenten. Ze helpt me altijd. Ik heb een aantal heel goede vriendinnen die er in goede en slechte tijden zijn, en daar is zij er één van.”

DenD wil uw mening weten

Vind jij Monique des Bouvrie en Rachel Hazes op elkaar lijken?

Tags

JAN DES BOUVRIEMONIQUE DES BOUVRIERACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck