Monique des Bouvrie zit met enorme villa in haar maag: korting al meer dan twee miljoen

Monique krijgt krot van een villa niet verkocht
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique des Bouvrie komt maar niet af van de villa waar zij en Jan jarenlang hebben gewoond. Inmiddels heeft ze de vraagprijs met maar liefst twee miljoen verlaagd…

Ruim een jaar na het overlijden van haar man besloot Monique het huis te koop te zetten. De villa met het bijbehorende landgoed van maar liefst 22.000 vierkante meter stond in eerste instantie te koop voor tien miljoen euro. Het huis beschikt over vijf slaapkamers en drie badkamers. Daarnaast is er onder meer een bibliotheek, binnenzwembad en een bar in de woning te vinden. Dit alles verdeeld over vier woonlagen.

Twee miljoen

Maar omdat er geen koper op die vraagprijs af kwam, besloot Monique de prijs te verlagen naar 8.250.000 euro. Maar ook op die prijs kwam geen koper af. In maart besloot Monique dan ook het optrekje uit de verkoop te halen.

Nu, een paar maanden later, heeft de weduwe van Jan de villa weer te koop gezet. Dat meldt BekendeBuren. Het huis staat nu te koop voor een prijs van 7.750.000 euro, wat betekent dat Monique in totaal een korting heeft gegeven van maar liefst 2.250.000 euro.

Tags

MONIQUE DES BOUVRIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck