Monique diep in rouw

Door: Molly Baas
17-05-2018

Monique Westenberg is eindelijk terug uit Mexico, maar haar huis voelt zo vreselijk leeg zonder haar hondje Dunya. ,,Haar plekje op de bank, haar voerbak, haar riem, haar eten, haar medicijntjes, maar vooral al haar losse haartjes die ik overal nog terug vind. Het is net alsof er een stukje van m’n hart weg is. Wat een vreselijke pijn is dit!!” , post zij op haar Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

View this post on Instagram

Het is zo vreselijk leeg om zonder Doenie in huis te zijn. Haar plekje op de bank, haar voerbak, haar riem, haar eten, haar medicijntjes, maar vooral al haar losse haartjes die ik overal nog terug vind. Het is net alsof er een stukje van m’n hart weg is. Wat een vreselijke pijn is dit!! 💔 Gioia overwelmde mij met kusjes toen ze thuis werd gebracht en is erg aanhankelijk. Het afscheid dat zij van haar zus heeft genomen is heel mooi geweest. Minuten lang bleef ze aan Dunya snuffelen. Eerst kwispelend en later met haar staartje naar beneden en oortjes naar achteren. Daarna liep ze weg en was het goed. Door haar kom ik hier sneller doorheen! Zonder Haar was ik nu in een heel groot gat gevallen. Er zullen mensen zijn die zeggen “je hebt toch je kind”, maar als je niet hebt gevoeld welke band ik heb gehad met mijn hondenkind dan zal je dit nooit begrijpen! Dat ik dingen post is een deel van mijn rouwproces en dat verdient Dunya, want zij was voor mij de wereld 🌍

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

Rouwproces

Dat Monique dingen post is een deel van haar rouwproces, zegt ze. Maar haar fans en volgers hebben gemixte reacties op deze manier van verwerking. De een vindt Monique maar een aansteller en vinden dat zij eerder terug van haar vakantie in Mexico had moeten komen. De ander begrijpt het verdriet dat de vriendin van Dré Hazes heeft. ,,Er zullen mensen zijn die zeggen “je hebt toch je kind”, maar als je niet hebt gevoeld welke band ik heb gehad met mijn hondenkind dan zal je dit nooit begrijpen! ” Zegt Monique op haar Instagram ter verdediging.

Negatieve reacties of niet, Monique gaat zich niet verontschuldigen voor haar rouwproces en laat weten dat ze doorgaat met posten over haar “kindje” Dunya.

Meer DenD