Monique draagt de kleding van Roxeanne

Monique loopt in kleding Roxeanne rond
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roxeanne Hazes heeft een eigen collectie bij de Miss Etam en Monique Westenberg is fan. Op Instagram laat Monique zien dat ze de kleding van haar schoonzus draagt.

,,Point of view: Je schoonzus heeft haar eigen collectie”, schrijft Monique in Instagram Stories bij een foto waarop te zien is dat ze een jurkje en een bijpassende hoed uit de collectie draagt. In een volgende story draagt ze een ander kledingstuk uit de collectie. ,,Omg, ook super leuk!”

Roxeanne

Waar Roxeanne en André Hazes al jaren een moeizame band hebben met elkaar, zijn Monique en Roxeanne altijd hecht met elkaar geweest. Volgens geruchten is Monique dan ook degene geweest die André heeft aangespoord om weer contact met zijn zus op te nemen.

Herenigd

Inmiddels zijn André en Roxeanne dan ook weer herenigd. ,,We doen het heel rustig aan. We zijn niet elke dag bij elkaar op de koffie. Het contact is heel goed”, zei André tegen RTL Boulevard. De zanger zei dat hij degene is geweest die de eerste stap heeft gezet. ,,En de tweede ook, en de derde en vierde. Ze was heel erg terughoudend. De aanhouder wint. Het is me gelukt.”

André Hazes

André is blij dat het contact met zijn zus weer is hersteld. ,,Ik ben echt oprecht heel blij dat ik mijn zus weer spreek. Dat ik haar zoontje zie. De eerste keer dat ik dat jongetje weer zag: dat is magisch man. Echt.”

Tags

ANDRE HAZESMONIQUE WESTENBERGROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck