Monique flirt met andere man op vakantie

Monique gespot met een andere man
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg was in de voorjaarsvakantie met zoontje Dré aan het genieten van zon, zee en strand op Curaçao. Hoewel André Hazes ook een ticket geboekt had, besloot hij op het allerlaatste moment niet mee te gaan. Nu blijkt dat Monique wél aandacht kreeg van een andere man op vakantie…

,,André had wel geboekt naar Curaçao, maar hij was op het laatste moment afgehaakt omdat hij te druk was met zijn nieuwe muziek”, meldde Yvonne Coldeweijer al eerder op Instagram. Toch hebben moeder en zoon van de vakantie genoten. Sterker nog: Monique zou zelfs een leuke man tegen zijn gekomen.

‘Flirten met andere man’

,,Monique kreeg op Curaçao vorige week ook een ‘gele slip’ van deze meneer op het strand”, schrijft Coldeweijer op Instagram bij een foto van Monique en de man. ,,Monique was namelijk de hele dag aan het flirten met deze man. Ze kwam de hele tijd bij zijn bedje kletsen, maakte selfies met hem, was aanhankelijk.”

Verzoening

Afgelopen weekend maakte André bekend dat hij en Monique weer samen zijn. ,,Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden”, schreef André bij een foto waarop hij Monique een kus gaf. Dat Monique onlangs nog aan het flirten was met een andere man, zegt volgens Coldeweijer genoeg over hun relatie. ,,Zo zie je maar weer dat ze alleen bij elkaar blijven voor PR-doeleinden, maar in de liefde eigenlijk allebei iets heel anders willen”, aldus de juicekoningin.

Tags

ANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck