Monique Hazes kijkt terug op een verdrietig jaar

Monique Westenberg
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het was naar eigen zeggen geen makkelijk jaar voor Monique Westenberg. Op Instagram blikt zij terug op een paar ‘nare decembermaanden’ in de afgelopen jaren. Monique kan niet wachten om dit jaar achter zich te laten…

Als het aan Monique ligt, kan 2021 niet vroeg genoeg beginnen. ,,Ik ben al begonnen met aftellen…” schrijft zij op Instagram. Ze plaatst een foto waarbij ze poseert voor een prachtig versierde kerstboom en schrijft er een emotioneel verhaal bij.

Veel verdriet

,,Hebben jullie ook zo’n zin in de kerst? De afgelopen jaren waren de december maanden voor mij helemaal niet fijn, veel dierbaren verloren in deze maand en veel verdriet gehad,” schrijft Monique.

Monique verloor onder meer haar oma Corrie vorig jaar eind november. Het was de zoveelste klap voor haar, die volgde nadat zij in de steek gelaten was door haar vriend André Hazes. Hij vertrok en kreeg een kortstondige relatie met presentatrice Bridget Maasland. Iets wat Monique dit jaar heeft moeten verwerken.

Monique schrijft ook hierover in haar post.

,,2020, het jaar met een prachtig engelengetal, was een jaar van verwerken, met veel liefde om me heen. Thuis! Ik denk dat ik me daardoor zo verheug op de laatste dagen van dit jaar, om samen met mijn gezin 2020 te omarmen. Ondanks de Covid situatie heeft het ons drie heel veel moois gebracht ❤️”

LEES OOK:

Dré en Monique zetten er een streep onder

Tags

ANDRÉ HAZESKERSTMONIQUEMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck