Monique herdenkt twee bijzondere vrouwen

Monique Westenberg|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Voor Monique is een verdrietige dag aangebroken. Haar oma Corrie wordt vandaag begraven. De 41-jarige denkt niet alleen aan haar oma, maar ook aan haar stiefmoeder Maria. Zij overleed precies een jaar geleden aan de gevolgen van lymfeklierkanker.

Afscheid

De twee vrouwen waren ontzettend belangrijk in het leven van Monique. Voor haar is het dan ook moeilijk zo na elkaar afscheid van hen te nemen, maar op Instagram laat ze weten dat het ook bijzonder is. ,,Vandaag een jaar geleden overleed mijn pinda mama, precies een jaar later gaan wij vanmiddag mijn Koningin ter aarde laten. Het leven is iets ongelooflijks. Ik weet zeker dat jullie weer samen zijn.”

Gisteravond namen veel mensen al afscheid van Corrie tijdens de kerkmis. Monique heeft op haar Instagram een filmpje geplaatst van het moment dat de kist door het gangpad van de kerk werd gedragen. Een van de mannen die mee de kist droeg was André Hazes, de ex-vriend van Monique. Ook hij was erg gesteld op oma Corrie en heeft veel verdriet van haar overlijden.

Tags

ANDRÉ HAZESCORRIEMONIQUE WESTENBERGOMAOVERLEDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck