Monique in vorige relaties mentaal en fysiek mishandeld

Monique Westenberg
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg doet een schokkende onthulling over haar liefdesverleden. Ze is in relaties mentaal en fysiek mishandeld.

Dat Monique tóch nog niet openstaat voor een nieuwe liefde, komt niet alleen door de breuk met André Hazes. Aan Talkies Magazine vertelt ze dat haar vorige relaties heel anders waren dan de relatie met André.

Nog niet over André heen?

Monique doet een boekje open over haar vorige relaties. Zo zegt ze dat ze toen mishandeld is, zowel lichamelijk als geestelijk. Langzaam klimt ze weer op. ,,Ik ben weer stabiel en gelukkig, maar onder verdrietige omstandigheden”, vertelt ze openhartig in Talkies Magazine.

Maar de liefde met André was anders. Ze kon eindelijk zichzelf zijn en had niet te maken met geweld. ,,De liefde die ik in mijn relatie met André kende, had ik daarvoor nog nooit gehad, in die relatie ging ik voor het eerst ook van mezelf houden”, aldus Monique.

Dat André wél al even de ‘liefde van zijn leven’ heeft ontmoet, mag nu wel duidelijk zijn. Voor Monique zullen de vele innige foto’s met zijn vriendin Sarah van Soelen soms nog wel lastig zijn. Maar volgens André verloopt het contact met Monique heel goed. ,,De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden”, aldus André.

Tags

ANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESDRE EN MONIQUEHAZESMONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck