‘Monique kan het niet meer aan’

Door: Tanja Brouwer
16-09-2019

Sinds enkele weken wonen André Hazes en Monique Westenberg niet meer samen. Dat vertelde de zanger afgelopen week in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Wie van de twee de ander het huis uit heeft gestuurd is niet bekend, maar het lijkt erop dat het Monique was die klaar was met het gedrag van André.

Aandacht

,,Monique heeft duidelijk gemaakt dat ze niet met zich laat sollen. Ze heeft altijd achter André gestaan, maar is niet gediend met dit soort verhalen”, zegt een bron tegen het Belgische tijdschrift Primo. De bron doelt daarmee op de roddels en geruchten die de laatste tijd rondgaan. André zou niet trouw zijn geweest aan Monique en zou haar met meer dan één vrouw hebben bedrogen. Daarnaast lijkt het alsof hij dezelfde fout als vorig jaar maakt, namelijk dat hij teveel tijd besteedt aan zijn werk en daardoor niet genoeg aandacht geeft aan zijn gezin. ,,De laatste maanden was André ook weer vaker de hort op en niet alleen voor zijn werk. Dit alles bij elkaar is Monique te veel geworden. Daar bovenop kreeg ze ook nog te maken met de dramatische brand in de woonwagen van haar vader. Ze kan het allemaal niet meer aan”, gaat de bron verder.

Instagram

Terwijl André nog regelmatig op televisie te zien is, houdt Monique zich op de achtergrond. Twee weken postte ze zelfs niets op Instagram, maar daar kwam afgelopen zondag verandering in. Toen plaatste ze een foto van zichzelf en zoontje André op het strand. Haar vriend was nergens te bekennen…..

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen