‘Monique krijgt geen cent van erfenis André’

Door: Tanja Brouwer
01-11-2019

Optredens, de reallife-soap en zijn kledinglijn; André Hazes is pas 25 jaar oud maar heeft nu al een flink bedrag op zijn rekening staan. Hij weet al precies wat er met dat geld moet gebeuren als hij komt te overlijden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bang

Alles heeft André Hazes al vast staan. Hij weet welke muziek er op zijn uitvaart gedraaid moet worden en of hij begraven of gecremeerd wordt. Alles staat opgeschreven. ,,Het geeft mij rust. De dood schuilt om elk hoekje. Ik ben nog jong, maar ik heb al zoveel mensen verloren”, zegt de zanger tegen de Belgische presentator Luk Alloo. ,,Een voordeel is wel dat ik daardoor ook niet bang ben voor de dood, maar ik wil wél dat het allemaal goed geregeld is. Geloof me, dat voorkomt veel ellende.”

Wie zijn geld krijgt weet André ook al. Hij zegt namelijk iets opmerkelijks in het programma: ,,Mocht er iets met me gebeuren, dan wil ik dat alles goed is geregeld voor mijn kind. Alles gaat naar hem.” Dat zijn zus Roxeanne niets krijg is geen verrassing. Broer en zus hebben al jaren geen contact met elkaar. Met moeder Rachel heeft hij sinds Kerstmis 2017 wel weer contact, maar hun relatie blijft wankel. Dat Monique geen geld erft is wel een verrassing. Samen hebben ze een kind en André wil zelfs met haar trouwen! Zou Monique weten dat André haar geen cent geeft als hij overlijdt?

Meer DenD