Monique ontkent verhuizing: ‘Ik ging alleen op bezoek’

Monique Westenberg
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Monique zou de villa waar zij met André Hazes heeft gewoond hebben verlaten. Dat dachten veel volgers na het zien van de nieuwe Instagrampost van Monique. Maar nu ontkent de ex van de zanger de verhuizing. Ze ging alleen maar op bezoek bij iemand.

Feliciteren met woning

Op de foto is Monique te zien met haar zoontje André. Bij de foto post ze een sleutel, een pijltje en een hartje. ‘Sleutel tot mijn hart’, zou het betekenen. Maar veel volgers letten enkel op de sleutel en gingen er vanuit dat Monique een eigen stekkie heeft gevonden! Men feliciteert Monique zelfs al met haar eigen woning.

Maar nu reageert ze zelf op haar eigen post, en ze schrijft het volgende: ,,Ging gewoon even naar de verjaardag van de tweeling. Het wordt steeds gekker. Ik geloof dat ik ook wat met Tino schijn te hebben terwijl die gewoon weer fijn met lieve Kim samen is. Snap jij het nog?”

Samen in villa

Monique zou dus nog steeds wonen in de villa waar zij met André woonden. De twee lijken nog goed met elkaar overweg te kunnen, want de zanger post regelmatig filmpjes waarin te zien is dat hij ook in de villa is. De rest van de tijd zou hij verblijven in de woning van Bridget.

https://www.instagram.com/p/B7gTysCACvk/

 

 

Tags

ANDRÉ HAZESBRIDGET MAASLANDKIMLIEFDERELATIETINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie