Monique Smit heeft een nieuw baantje

Monique Smit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Caroline Vlietstra

AMSTERDAM – Monique Smit gaat vanaf 1 mei aan de slag voor Telegraaf VNDG. Ze gaat twee programma’s presenteren voor het online videoplatform, vertelde ze dinsdag in Amsterdam.

”Ik word een van de vaste gezichten van Privé Vandaag, dat wordt iedere dag uitgezonden. Daarin behandelen we het laatste showbizznieuws”, vertelt Monique. ”Het andere programma heet Bizarre huizen. Daarvoor ga ik heel Nederland door, op zoek naar de meest bijzondere huizen. Ik ben zelf gek op Funda, ik heb de app op mijn telefoon en kan lekker bij mensen naar binnen kijken. En nu mag ik dat doen in reallife, zonder dat de bewoners thuis zijn. Dus dat is wel heel leuk.”

Monique ziet Telegraaf VNDG helemaal zitten. ”Ik vind het ontzettend gaaf, alleen deze studio al. Ook de andere programma’s van mijn collega’s zien er goed uit. Hier ligt de toekomst, tegenwoordig is alles online. Sinds ik een smart-tv heb, wacht ik ook niet meer op het journaal. Dat heb ik dan al gezien.”

Ook Manuel Venderbos en Danie Bles werden dinsdagochtend gepresenteerd als nieuwe presentatoren. Verder gaat het online videoplatform van De Telegraaf onder meer een realityserie rondom handbalster en voetbalvrouw Estavana Polman uitzenden. John van den Heuvel gaat op boeven jagen in het programma Van den Heuvel haalt recht.

 

BuzzE

 

 

Tags

MONIQUE SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck