Monique Smit onthult waarom ze Expeditie Robinson laat schieten

Monique kan niet zonder Volendam
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Smit is al meerdere keren gevraagd voor Expeditie Robinson, maar heeft keer op keer bedankt voor het programma. Op Instagram legt ze uit waarom.

Monique Smit ondernam vorige week een lastminutereisje met haar nichtje. Hoewel haar zogeheten ‘mombreak’ een succes was, vond ze het moeilijk om weg te zijn van haar gezin. ,,Zonder kids én man naar het buitenland. Gezellig met m’n nichtje logeren bij mijn oom en tante. Alleen op reis ga ik eigenlijk nooit, tenzij het voor werk is maar dat komt gelukkig zelden voor.”

Heimwee

Waarom gaat Monique nooit zonder haar gezin op vakantie? ,,Ik kan nogal last hebben van heimwee”, onthult ze. ,,Het was genieten, lang geleden dat ik op het strand in slaap ben gevallen ook al viel mijn oog regelmatig op andere kindjes in de zee dat je dan toch even checkt of het wel goed gaat…”

Haar heimwee is precies de reden waarom ze al meerdere keren heeft bedankt voor Expeditie Robinson. ,,Dat is ook één van de redenen dat ik bijv. al meerdere jaren Expeditie Robinson vriendelijk heb bedankt!”

Eetproef

Twee jaar geleden stelde Monique nog dat ze het programma afwees vanwege het gebrek aan eten op het eiland en de beruchte eetproef. ,,Bij het idee van een koeienoog of al die andere rare dingen die ze in Expeditie Robinson krijgen, heb ik nu al de rillingen. Nee, niets voor mij”, zei ze destijds in Beau Monde.

Tags

EXPEDITIE ROBINSONMONIQUE SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie