Monique Smit ontkent roddels geldproblemen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een aantal weken geleden ging het gerucht rond dat Monique Smit en haar gezin het financieel moeilijk ging krijgen. Een insider had aan Story verteld dat haar werk bij VNDG er bijna opzit.

Afgunst

Ze zou van vier dagen in de week werken bij het videokanaal van De Telegraaf naar nog maar één dag in de twee weken gaan. De zangeres vertelt nu aan Privé het volgende: ,,Ik las dat ik werkloos word, dat ik geen hypotheek kan krijgen, dat mijn vriend Martijn geen vast contact heeft en dat we ons huis moeten verkopen. Hoe komen ze daarbij? Juist op het moment dat het zo lekker gaat!.” Monique vertelt dat haar vriend juist een hele goede baan heeft mét contract, en dat ook haar zangcarrière prima gaat. ,,Ook ga ik juist in meer programma’s van RTL te zien zijn de komende tijd. Het lijkt wel afgunst.”

Ook op andere vlakken gaat het goed met 29-jarige Monique. Ze is nog steeds samen met haar vriend en vormen een gelukkig gezinnetje met zoontje Noah. Als het aan de zangeres ligt komen er nog veel meer kinderen bij. ,,Ik zou er nog wel twee bij willen. Maar elke keer als ik denk ‘nu ga ik eraan beginnen’, komt er een nieuw werkproject tussen.” Als Monique op een dag vindt dat het gezin compleet is, heeft ze nog één grote wens: trouwen. ,,Ik heb al wel in gedachten wanneer alles klaar moet zijn: 2022. Dan is ons gezin compleet en gaan we trouwen.”

 

Tags

GELDPROBLEMENJAN SMITMONIQUE SMITRODDELS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck