Monique Smit te druk voor kinderen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Monique Smit heeft altijd gedroomd van drie kinderen, maar de zangeres brengt haar eerste kindje al zes dagen per week naar de oppas. Ze zegt dat ze het te druk heeft om een tweede kind te krijgen, hoe graag ze het ook wil. ,,Ik moet uitkijken dat Noah geen mama tegen mijn moeder gaat zeggen..”

Een compleet gezin

Toen Monique met liefde Martijn Molleman haar zoontje Noah kreeg, fantaseerde Monique van meer baby’s. Daarna een huwelijk in Italië. Maar dat huwelijk komt pas wanneer haar gezin ‘compleet’ is.
Monique staat nog steeds achter die belofte, al beseft ze nu wel dat haar droom aan het vervagen is. ,,Van mijn moeder krijg ik zelfs op mijn kop dat ik niet genoeg tijd heb voor ons enige kind Noah.

En daar heeft ze ook wel een beetje gelijk in. Soms zijn er periodes dat ik Noah zes dagen per week naar de oppas moet brengen. Twee dagen naar de crèche, en vervolgens vier bij mijn moeder.”

Monique vertelt dat Martijn en zij drukke banen hebben. Ze weet dat Noah in goede handen is bij haar ouders, maar ze weet ook dat ze meer tijd voor haar zoontje vrij moet maken. Ze is bang dat hij straks mama tegen zijn oma zegt! Van moeder Gerda Smit krijg Monique vaak te horen dat ze vaker thuis moet zijn, waar Monique om moet lachen. ,,Mijn moeder belt me vaak op dat ze met Noah wilt facetimen. Ze mist hem direct.”

Van het idee van drie kinderen is Monique een beetje afgestapt: ,,Eerst ervaren hoe het is om een gezin met twee kinderen te hebben.” Pas dan zal het koppel beslissen of het toch nog een derde wil.

Tags

GERDA SMITMONIQUE SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck