Monique vergeetachtig? Zoontje Dré draagt Balenciaga schoenen weer

Heeft Monique last van een korte termijn geheugen?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Modehuis Balenciaga lag enorm onder vuur vanwege de campagne die eind november werd gelanceerd. Sindsdien draagt vrijwel geen enkele BN’er nog schoenen van het merk. Ook Monique Westenberg liet weten ‘misselijk’ te zijn van de campagne, maar nu laat ze haar zoontje de schoenen tóch weer dragen. Is Monique vergeetachtig?

Sinds de Balenciaga-rel zijn veel beroemdheden gestopt met de samenwerking met het merk. Direct nadat de campagne online kwam riep Kim Feenstra op om het merk te boycotten, iets waar veel BN’ers in mee gingen. Monique lag die dagen blijkbaar onder een steen, want zij deelde nietsvermoedend een foto van Balenciaga schoenen van haar zoontje Dré bij de open haard.

Monique misselijk

Monique schrok behoorlijk na alle berichten die ze kreeg op haar foto. ,,Na het posten van mijn vorige story met het voor de Sint gezette schoentje van onze zoon, kreeg ik allerlei appjes van mensen om mij heen dat er de afgelopen twee dagen allerlei nare berichten over Balenciaga rondgaan. Deze heb ik niet meegekregen”, schreef Monique op Instagram. Ze haalde de foto dan ook meteen weg. ,,Ik ben er net als jullie misselijk van. Walgelijk wat daar allemaal gebeurt en blijkbaar al een paar campagnes gaande is.”

Kleine Dré draagt de schoenen weer

Blijkbaar is Monique een beetje vergeetachtig, want op een foto die André Hazes heeft gedeeld is te zien hoe hun zoontje opnieuw schoenen van Balenciaga draagt. ,,Met papa mee naar oompie kijken!”, schrijft André bij de foto waar hij naast zijn zoontje mét de schoenen aan staat. Oeps…

Tags

AndréAndré HazesBalenciagaHazesMonique Westenberg

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie