Monique Westenberg gaat het helemaal anders doen

Monique Westenberg
Door: Lois Kuhfus
30-09-2020

Het is de hoogste tijd voor een drastische verandering als het Monique betreft. Zij geeft op haar Instagram aan dat ze de afgelopen maanden niet genoeg op haar gezondheid heeft gelet en gooit nu het roer om.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gezond gewicht

Monique vindt het hoog tijd om zich zelf eens flink te ‘resetten’, zo laat zij weten bij de foto die zij op Instagram post. Zij heeft de teugels naar eigen zeggen te veel laten vieren als het gaat om ongezond eten en alcohol.

Op Instagram laat ze weten dat het hoog tijd is voor haar om een stuk gezonder te leven. Daarom gaat Monique de gehele maand oktober flink aan de bak: ,,Een maand lang gezond eten, weer terug in het ritme, elkaar inspireren én motiveren naar een gezond gewicht.”

Sterk immuunsysteem

Monique en Dré hebben naar eigen zeggen iets té veel genoten van de zomer waardoor het nu weer tijd is om in het gareel te komen:

,,Het is voor mij dé manier om mezelf weer even te resetten na die fantastische lange zomeravonden, overheerlijke BBQ’s en gezellige borrels. Ook draagt een gezond gewicht bij aan een sterk immuunsysteem, iets wat in deze tijd helaas geen overbodige luxe is….”

Schoonzus

Schoonzus Roxeanne Hazes staat haar bij en reageert met een steunbetuiging onder de post. De twee hebben sinds kort weer goed contact, met dank aan Monique. Zij zette de eerste stap richting Roxeanne wat er uiteindelijk voor zorgde dat Rox en Dré elkaar weer in de armen sloten.

Inmiddels is hun connectie zó sterk dat Monique Rox beschouwt als haar zus. Ook de zoontjes van de vrouwen kunnen het heel goed met elkaar vinden.

LEES OOK:

Monique en Roxeanne als ‘zussen’

Meer DenD