Monique Westenberg kookt alleen thuis voor de sponsor

Monique HAAT koken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wanneer Monique Westenberg in de keuken staat, laat ze graag aan haar volgers op Instagram zien wat ze klaarmaakt. Maar volgens André Hazes doet Monique dat alléén als ze er betaald voor krijgt…

,,Ik kook wel elke dag”, zegt Monique in een filmpje op TikTok terwijl ze aan het koken is. André hoort wat Monique zegt. ,,Eerlijk zijn!”, zegt hij. Wanneer Monique zegt dat ze eerlijk is, schudt André zijn hoofd. ,,Wees eerlijk”, zegt hij nogmaals.

Kookt alleen voor sponsor

Monique begint te lachen. ,,Oké, drie dagen in de week”, zegt ze. André schudt weer zijn hoofd. ,,Drie dagen in de week wat?”, vraagt hij. ,,Alleen als het Hello Fresh is”, zucht Monique dan. Kennelijk wil Monique alleen koken als het gesponsord is. André is blij dat ze het eindelijk toegeeft. ,,Dankjewel.”

Tekst gaat verder onder de beelden.

@andrehazeshq 😉 #andrehazes ♬ origineel geluid – AndréHazes

Hommeles

Het is nog steeds hommeles tussen André en zijn moeder Rachel. Ook Monique kan nog altijd niet samen door een deur met haar schoonmoeder. De ruzie tussen Rachel en Monique lijkt zelfs uitgevochten te worden in Spanje. Annemarie, de moeder van Monique, woont op steenworp afstand van de brasserie van Rachel en zou klagen dat Rachel voor geluidsoverlast zorgt.

,,De moeder van Monique heeft ervoor gezorgd dat haar vrienden niet naar brasserie Hazes gaan”, vertelde Patty Brard onlangs in Shownieuw.s ,,Je hebt dus twee kampen: een kamp-Hazes en een kamp-Westenberg. Je kunt eigenlijk zeggen dat het probleem van hier zich lekker verplaatst heeft naar daar.”

Tags

ANDRE HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck