Monique Westenberg onthult: ‘Ik at alleen DIT tijdens zwangerschap’

Monique Westenberg zwanger
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg onthult een leuk weetje over haar zwangerschap. Ze had namelijk maar trek in één ding. ,,Ik at het zeker vier keer per week!”

‘Verder nergens trek in’

,,Toen ik zwanger was van André at ik zeker 4x per week pannenkoeken”, onthult Monique op haar Instagram. ,,Oma maakte die dan met liefde voor mij. Verder had ik nergens trek in.”

En het blijkt dat kleine André dit heeft overgenomen van zijn moeder, want hij is er dol op. Monique plaatst een foto op Instagram waar André een pannenkoek voor zichzelf klaarmaakt. ,,Ik denk dat ik dit overgebracht heb aan mijn zoon, want hij eet het liefst iedere dag een pannenkoek.”

Monique ten einde raad

Onlangs was Monique samen met haar zoontje aan het genieten van een zonnige vakantie. Het tripje werd echter verstoord, want kleine André kreeg de waterpokken. Monique was ten einde raad en vroeg haar volgers om hulp.

,,Ik zit al zeven dagen met een ziek kindje. Hij is zo lamlendig. Af en toe koorts, veel willen slapen en heel hangerig en huilerig. Had jullie kindje hier ook zo’n last van?”, schreef ze op Instagram bij een foto van haar zieke zoontje. Gelukkig knapte André uiteindelijk op en kan hij nu weer lekker smullen van zijn pannenkoek.

Tags

ANDRÉ HAZESANDRE MONIQUEHAZESHAZESFAMILIEMONIQUE WESTENBERGZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck