Monique Westenberg reageert op kritiek: ‘Ben er 46 jaar mee geworden’

Monique Westenberg reageert op kritiek op kus van hond
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg krijgt kritiek op een foto waarop ze een van haar honden een kus geeft. Sommige volgers vinden het maar een smerig idee en Monique kan het niet laten om op de kritiek te reageren.

Monique heeft op Instagram haar hoogtepunten van de week gedeeld. Op de laatste foto is te zien dat ze haar hond Frenkie kust. ,,Van de week was er op tv dat je honden niet op je mond moet laten likken. Ze hebben bacteriën. Er werd gezegd eerst aan hun kont en dan aan je mond”, reageert een volger.

Kritiek

De volger vindt het maar een smerig idee dat Monique haar honden kust, maar volgens haar valt het allemaal wel mee. ,,Ik ben er al 46 mee geworden”, schrijft Monique. En kennelijk zijn veel volgers het met haar eens, want haar reactie krijgt tientallen likes.

‘Ander gezicht’

Toch is het niet de enige kritische reactie die Monique op haar bericht krijgt. Sommige volgers zijn van mening dat Monique op de ene foto er anders uitziet dan op de andere. ,,Ik zie op de tweede foto een totaal ander gezicht dan op de eerste”, schrijft iemand. Ook op die reactie reageert Monique. ,,Hé Ria, daar ben je weer. Wat gezellig.”

Tags

MONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck