Monique Westenberg spijt van naam zoontje Dre

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

André Hazes en Monique Westenberg hebben spijt van de naam van hun zoontje André Hazes. Monique: ,,Soms denk ik weleens: ‘Hadden we hem maar anders genoemd.'”

In de nieuwe aflevering van de Videoland-documentaire André Hazes: The Next Chapter is te zien dat André en Monique het hebben over de keuze van de naam van hun zoontje. Monique geeft aan dat ze daar destijds niet goed genoeg over na hebben gedacht. ,,Als hij zegt: ‘Ik ben Andre Hazes’, dan vinden mensen daar wat van. Positief en negatief.”

Blurren

Een aantal jaar geleden hebben de ouders van Dre ervoor gekozen om hem af te schermen op social media. Monique vertelt dat veel mensen zich afvragen waarom ze dit doen. ,,Omdat hij kind kan zijn op deze manier. En dat is echt fijn”, geeft ze aan. Ondanks hij op social media dus niet meer herkenbaar in beeld wordt gebracht, zijn ze zich er wel van bewust dat kleine Dre wel herkent wordt als hij over straat gaat met zijn bekende ouders. Maar gelukkig wordt hij niet altijd herkent: ,,Maar als hij met een vriendje is of met mijn moeder, dan wordt hij niet herkent.”

Roddelbladen

Toen Dre ongeveer drie jaar was, heeft Monique een vreselijke ervaring gehad met een roddelblad. ,,Zo’n drie jaar geleden toen stond die kleine heel groot voorop een roddelblad met een tekst erbij waar ik echt niet blij van werd. en toen dacht ik echt: ‘Oke, ik ga hem nu blurren, want ik wil niet meer dat zijn gezicht op deze bladen terecht komt.'”

Tags

ANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck