Monique Westenberg zoekt hulp in vriendenkring Nikkie Plessen

Monique Westenberg
Door: Charlotte Wijnen
09-07-2021

Monique Westenberg besloot onlangs in therapie te gaan bij onderneemster Charlotte Labee. Maar wat Monique wellicht niet weet, is dat Charlotte zich bevindt in de contactenkring van Nikkie Plessen…

Therapeut in de arm

Na de breuk met André Hazes besloot Monique Westenberg actie te ondernemen tegen al het verdriet. Ze heeft een therapeutenteam in dienst genomen om meer balans en rust in haar leven te creëren.

Eén van de mensen waar Monique hulp bij heeft gevonden, is Charlotte Labee. ,,Charlotte heeft zoveel kennis over balans vanuit het brein en daarom ga ik met haar en haar therapeutenteam aan de slag”, schreef Monique op haar Instagram.

LEES OOK:

Monique Westenberg neemt therapeut in de arm

In de contactenkring van Nikkie

Maar wat Monique misschien niet weet, is dat ze door haar samenwerking met Charlotte zich ook in de contactenkring van Nikkie Plessen bevindt.

Zo was Charlotte voorheen actief als mode-onderneemster. En voordat haar onderneming Labee Fashion failliet ging, had Charlotte volgens weekblad Story dezelfde salesmanager als Nikkie heeft gehad bij haar onderneming. Dat de twee elkaar zo goed kennen, zal Monique minder blij mee zijn.

Affaire met André

Het gerucht deed namelijk de ronde dat Nikkie een affaire met André heeft gehad. Dit zette niet alleen kwaad bloed bij Monique, maar ook bij Bridget Maasland. ,,Bridget en Nikkie kunnen elkaar niet uitstaan”, meldde het Instagram-kanaal Juichechannel.

Bridget zou vanwege de affaire niet meer samen met Nikkie achter de desk van RTL Boulevard willen staan. Hetzelfde geldt voor Monique: ook zij zou niet graag geconfronteerd worden met Nikkie. Desondanks kruisen hun wegen elkaar tóch weer…

Meer DenD