Monique wil op zaterdagochtend niet vroeg opstaan voor zoon

Monique haat voetbal
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg heeft lang getwijfeld of haar zoon Dré wel op voetbal mocht. De reden? Ze wilde op zaterdagochtend niet vroeg opstaan…

Monique Westenberg heeft een foto gedeeld van Dré in actie op het voetbalveld. ,,Nou hij zit er op hoor”, schrijft ze bij de foto. Eerder wilde Dré, tot grote opluchting van Monique, niet op voetbal. ,,Maar ineens kregen we iedere dag de vraag of hij op voetbal mag. Al zijn vriendjes voetballen en waar André is, is een bal de afgelopen maanden.”

Vroeg opstaan

Toch zei Monique niet meteen ja. Waarom niet? ,,Het enige wat mij tegenhield was zaterdagochtend 07:30 uur”, legt Monique uit. ,,Na wat gesprekken met papa en opa hebben we een deal gesloten. Dolgelukkig kind!”

Oproep

Onlangs plaatste Monique nog een vreemde oproep op Instagram. Ze zocht een therapeutische hulp. Niet voor haar, maar voor hond Frenkie. De oproep riep een hoop vragen op bij haar volgers. In een filmpje in Stories legde Monique uit waarom ze een therapeutische hulp voor haar hond zocht. ,,Zoals jullie weten is Frenkie geadopteerd uit Bonaire en we weten niet wat er met hem is gebeurd voordat hij in het asiel terechtkwam”, zei Monique. ,,Hij is een heel onzekere hond en daar wil ik hem vanaf helpen.”

Tags

MONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck