Monique wil vechten voor gezin

Monique Westenberg
Door: DitjesenDatjes
12-02-2020

Monique Westenberg is momenteel samen met zoontje André Curaçao. Ook ex-vriend André en Bridget Maasland zijn daar aanwezig. De volkszanger heeft een dag gespendeerd met Monique en hun zoontje, en waren weer even als gezinnetje compleet. Iets wat vooral Monique waarschijnlijk erg fijn vond.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vechten voor gezin

Weekblad Privé was aanwezig op Curaçao en sprak zowel Monique als André, die allebei genoten van hun vakantie. Monique en kleine André waren zelfs aanwezig bij een concert dat de zanger samen met zijn band gaf en de sfeer tussen de voormalig geliefden leek niet meer zo ijzig als enkele weken geleden. Monique lijkt, door een uitspraak van haar tegen weekblad Privé, zelfs hoop te hebben op een mooie toekomst als gezinnetje. Ze zei namelijk: ,,Ik wil vechten voor het geluk van ons gezin. En dat weet Dré ook. Maar ik kan daar nu niets over zeggen.”

Mediastop

Tegelijkertijd lijkt André hele andere prioriteiten te hebben. Hij post namelijk vaak foto’s van zijn nieuwe liefde Bridget en de twee lijken stapelverliefd te zijn. Zij wijken amper van elkaars zijde en hebben al veel liefdestripjes naar het buitenland gemaakt. Iets wat André tot enkele maanden geleden met Monique deed. Privé zou ook met André spreken, die meerdere malen had gezegd dat wel te willen. Maar volgens het weekblad krabbelde hij op het laatste moment terug en hield hij zich aan de mediastop die hij opgelegd heeft gekregen van zijn management.

 

Meer DenD