Monique zorgt voor ruzie op school Dré: ‘Ouders woest om vrijstelling’

Ouders basisschool razend om vakantie Monique en André
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique heeft voor een hoop gedoe gezorgd op de school van zoontje Dré. Ze vroeg om vrijstelling voor de vakantie naar Amerika, maar dit werd niet in dank afgenomen bij andere ouders van de school. Zij wilden namelijk ook wel vrijstelling krijgen voor een vakantie.

Monique en Dré zijn samen afgereisd naar Amerika om André Hazes in New York te bezoeken. Maar Dré is inmiddels alweer vijf jaar oud, wat betekent dat hij leerplichtig is. Normaalgesproken moet je dan ook een goede reden hebben om vrijstelling te krijgen van school.

Toestemming

En hoewel het niet bekend is wat het gezin precies gaat doen in Amerika, bleek Monique geen moeite te hebben met vrijstelling krijgen. Wanneer ze tien dagen wegblijven, hoeft Monique enkel toestemming te vragen bij de directeur van de basisschool. Mochten ze langer wegblijven, dan moet er toestemming gevraagd worden bij een leerplichtambtenaar.

Hoe lang ze in Amerika blijven is niet duidelijk, maar vermoedelijk heeft Monique enkel toestemming bij de directeur hoeven vragen. Het heeft namelijk voor een hoop trammelant gezorgd op de basisschool van Dré.

‘Ouders woest naar school gestapt’

Dré gaat naar een basisschool in Park16Hoven in Rotterdam. Op dit moment zijn op die locatie drie basisscholen gevestigd. Het nieuws dat Dré op vakantie is gegaan naar Amerika is dus hoogstwaarschijnlijk als een lopend vuurtje door alle drie de scholen gegaan.

,,Ik heb vernomen dat er nogal wat gedoe is ontstaan op de basisschool van mini Dré”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Er zijn meer ouders die met hun kind tijdens schooltijd op vakantie hadden gewild, maar hun verzoek werd afgewezen. Deze ouders zijn woest naar school gestapt toen ze zagen dat mini Dré wel toestemming had gekregen.”

Tags

André HazesDre hazesHazesMonique Westenberg

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie