Morgen GEEF ZE EEN KANS kerstfeest bij Tante Truus met Sharon

Tante Truus
Door: DitjesDatjes
14-12-2017

Bijna 100 lieve lezers en lezeressen van Ditjes & Datjes zijn morgen bij de actie Geef ze een kans. In het lunchrestaurant Tante Truus in hartje Almere, waar de tv-kok al jarenlang achter het fornuis staat en bijna dertig fantastische medewerkers met een beperking meewerken in de bediening, de snoepwinkel en de keuken, gaat het eindelijk gebeuren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De lezers stonden in de rij om bij de lunch te zijn om de Geef ze een Kans-actie van Sharon te ondersteunen. ,,Mensen wilden heel graag komen, maar vol is vol” zegt Sharon, verrast door zo veel spontane reacties. ,,Er zijn ook lezers die hebben gewoon geld overgemaakt. Dat maakt ons onvoorstelbaar blij.”

Sharon in haar restaurant Tante Truus. Foto Johannes Dalhuijsen

Ditjes & Datjes-kok Sharon vindt dat een aantal van haar collega’s klaar is om een horecastudie te gaan volgen om daarna aan een ‘echte’ baan te beginnen, bijvoorbeeld bij een cateraar. ,,Wij willen dat mogelijk maken en daarvoor is extra geld nodig”, zegt Sharon.

Met steun van Brookland Productions, uitgever van Ditjes & Datjes, Dirck III en anderen kunnen morgen Tante Truus-medewerkers laten zien wat ze kunnen tijdens de bijzondere  kerst-high tea. Iedereen die Tante Truus een warm hart toedraagt kan langskomen, om ook de actie te ondersteunen. ,,We hopen dat onze sponsorboom komt vol te hangen met kaartjes van mensen die deze actie willen steunen.”

Flyer tante truus

De high tea gaat uiteraard niet zonder feest en kerstliedjes om goed in de stemming te komen voor het Kerstfeest van volgende week. Deze site doet de komende dagen uitgebreid verslag van deze kerst high-tea.

Meer DenD