Mysteries rondom geboorte kindje Maleisisch koppel

Dennis
Door: DitjesenDatjes
05-03-2020

Dennis Verbaas, de Nederlander die is getrouwd met de Maleisische prinses Aminah, is vader geworden! Dat maakte het Hof gisteren bekend. Maar er zijn raadselen rondom de geboorte van het kind.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Weinig bekend

De 31-jarige Dennis Verbaas, die voordat hij met de prinses trouwde werkte als model, is vader geworden. Veel details werden er niet gegeven toen zijn vrouw prinses Tunku Tun Aminah Maimunah Iskandaria zwanger was en datzelfde geldt nu voor de geboorte van het kindje. De Maleisische Rijksvoorlichtingsdienst heeft niet bekend gemaakt of het kindje een jongetje of meisje is en zelfs niet wanneer het kindje precies is geboren. De prinses zou ongeveer een maand geleden al bevallen zijn.

Veertig dagen binnen

In Maleisië is het niet geheel ongebruikelijk om erg gesloten te zijn over een zwangerschap en de geboorte van het kind. De moeder van het geboren kindje blijft vaak veertig dagen in huis, en gaat dus niet de deur uit. Vervolgens vindt er een ceremonie plaats waar mensen kennis kunnen maken met het kindje. Hoewel Dennis en zijn vrouw zelf geen foto’s van het kindje hebben vrijgegeven, post de zus van Aminah wel foto’s op Instagram.

Dennis en de prinses leerden elkaar kennen in en Café in Kuala Lumpur. Om te mogen trouwen met Aminah moest Dennis zich bekeren tot de Islam, wat hij in 2015 heeft gedaan.

https://www.instagram.com/p/B9Ti5JVBhvN/

 

Meer DenD