Mysterieus vertrek Rogier uit Haags herenhuis Frank

Rogier Smit
Door: Jos La Grande
28-10-2020

Met het vertrek deze week van Rogier Smit uit de Haagse woning van Frank Jansen lijkt de breuk tussen de twee definitief. Na alle schermutselingen trof Frank zijn herenhuis verlaten aan toen hij uit Frankrijk terugkeerde. Rogier blijkt te zijn verdwenen.

Het is een tussenstand van het moddergevecht tussen de twee, waar bovendien nog eens geen duidelijkheid is over een een mysterieuze post op de Facebook van Frank.

Spijt betuigd

De 74-jarige realityster zou in deze post spijt hebben betuigd voor het pesten van Rogier. Als reden wordt gegeven dat er sprake was van jaloezie. ‘Ik ga het dan ook goedmaken met Rogier’,

Privé maakt melding van het inmiddels verdwenen FB-bericht en suggereert dat Rogier dit heeft geschreven. Daarvoor is overigens geen enkele bevestiging te vinden. Behalve dat Privé stelt dat Rogier eerder een mail heeft gestuurd in hoofdletters. Dit FB-bericht was ook geschreven in hoofdletters en dat zou mogelijk een aanwijzing kunnen zijn.

LEES OOK: Rogier en Frank kondigen onverwacht vredesbestand aan

Hoewel ze misschien elkaar inmiddels definitief kwijt zijn, kunnen Frank en Rogier hun tv-optredens niet missen. Los van de opbrengsten, die geschat worden op €400.000 per seizoen, zijn ze inmiddels ook verslaafd aan de aandacht en het enthousiaste publiek.

Bekijk hier het bericht van Frank (of Rogier?):

Vredespoging Art Rooijakkers

Vorige week was er nog een geslaagde poging van Art Rooyakkers om de kemphanen weer wat dichter bij elkaar te brengen. Een poging waar de RTL-directie achter stond, want de gebeurtenissen zorgen ervoor dat de geloofwaardigheid van de tv-optredens verschrompelt.

Inmiddels lijkt het erop dat Rogier en Frank een spreekverbod hebben opgelegd gekregen om te voorkomen dat ze in andere media de vuile was buiten hangen. Privé zou van vrienden van Frank hebben gehoord dat de relatie met Rogier na 19 jaar echt voorbij zou zijn.

Meer DenD