NA 30 JAAR: Fergie krijgt uitnodiging voor koninklijk kerstmaal

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sarah Ferguson mocht dertig jaar lang niet naar het kerstfeestje van de Britse koninklijke familie komen, maar dit jaar zou ze eindelijk een uitnodiging hebben ontvangen. ,,Dertig jaar lang at ze het kerstdiner in haar eentje, maar dit jaar gaat het anders.”

Toen Sarah Ferguson in 1992 scheidde van prins Andrew, werd direct haar uitnodiging voor het jaarlijkse kerstmaal van de koninklijke familie ingetrokken. De inmiddels overleden prins Philip, de vader van prins Andrew, zou namelijk woest zijn geweest om de uitgelekte foto’s waarop John Bryan aan haar tenen zoog.

Hele familie uitgenodigd

Maar een bron onthult in gesprek met The Sun dat de Wood Farm met vijf slaapkamers wordt voorbereid. Dat betekent dat naast Sarah Ferguson, ook prins Andrew, hun dochters Beatrice en Eugenie en hun echtgenoten en twee kinderen uitgenodigd zijn voor het kerstdiner. ,,Andrew is verbannen uit het openbare leven, maar je kunt hem niet verbannen van kerstmis”, vertelt de bron. ,,Het personeel van Sandringham heeft de taak gekregen om Wood Farm klaar te maken voor de hele familie York.”

Feestelijk diner

Als Fergie de uitnodiging aanneemt, zal ze al op kerstavond uitgenodigd worden in Sandringham. Daar worden dan de cadeautjes uitgedeeld. Op de kerstdag zelf zou de familie dan samenzitten voor een feestelijk diner. Van Harry en Meghan wordt overigens niet verwacht dat ze de reis vanuit Amerika maken.

Tags

HARRY EN MEGHANPRINS ANDREWSARAH FERGUSON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck