Na café-flop: Douwe Bob koopt restaurant

Douwe Bob
Door: Charlotte Wijnen
15-06-2021

Hoewel eerder het café van Douwe Bob helemaal niet liep en hij de deuren moest sluiten, probeert hij het toch weer in de horeca. De zanger heeft een restaurant gekocht.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Plannen onbekend

Nadat zijn café The Fool Bar na een jaar alweer de deuren moest sluiten, probeert hij het jaren later tóch weer in de horeca. Maar deze keer gaat hij voor een restaurant.

Douwe Bob neemt horecazaak Fijnkost over, dat te vinden is op het Van Limburg Stirumplein in Amsterdam-West. Dat melden goed ingevoerde bronnen aan De Westkrant.

Welke plannen Douwe Bob heeft met het restaurant, is nog onbekend. Iets langer dan twee jaar geleden opende het restaurant de deuren. Het ging om een tweede vestiging van Fijnkost dat ook een zaak heeft bij het Vondelpark.

‘Liep niet goed genoeg’

Het is te hopen dat de zanger deze keer niet al snel zijn horecazaak moet sluiten. Zijn café die hij in 2016 opende, kon alweer sluiten na acht maanden.

,,We hebben het er hartstikke leuk gehad, maar het liep gewoon niet goed genoeg”, liet de manager van Douwe Bob destijds weten aan Het Parool. De zaak werd verkocht, en volgens zijn manager vielen de financiële gevolgen erg mee.

Meer DenD