Na geruchten in Franse pers: Hof Monaco reageert op scheiding Albert en Charlène

Hof geeft zeldzame reactie op geruchten over scheiding Albert en Charlene
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het hof van Monaco heeft voor het eerst gereageerd op de geruchten die rondgaan over prins Albert en prinses Charlène. Volgens Franse pers gaan de twee scheiden.

Het Franse tijdschrift Royauté heeft beweerd dat Albert en Charlène in een scheidingsproces zitten. Het artikel werd overgenomen door verschillende media en werd massaal gedeeld op sociale media, wat het vuur nog meer aanwakkerde.

Scheidingsgeruchten

Maar volgens het hof van Monaco is er niets van waar. Het hof ontkent de ‘kwaadaardige geruchten’ die het Franse tijdschrift heeft verspreid en voegt eraan toe dat de geruchten ’totaal ongegrond’ zijn. Dat melden Britse media.

‘Onttroont’

De scheiding is niet het enige gerucht dat op dit moment rondgaat over Albert en Charlène. Albert vreest dat hij zal sterven voordat zijn zoon en opvolger Jacques de leeftijd van achttien jaar heeft bereikt. Volgens het Franse tijdschrift Closer heeft Albert afgelopen zomer gewijzigd dat niet alleen Charlène, maar de regentenraad zijn taken opvolgt. Dat betekent dat Albert wil dat zijn echtgenote zo min mogelijk bevoegdheden heeft. Albert zou deze beslissing hebben genomen vanwege de lange afwezigheid van Charlène. Het hof heeft geen reactie gegeven op dit gerucht.

Tags

PRINS ALBERTPRINSES CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie