Na jaren van kritiek: broer Meghan biedt excuses aan

Broer Meghan biedt excuses aan|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Thomas Markle jr. heeft voor het eerst publiekelijk zijn verontschuldigingen aangeboden aan zijn halfzus Meghan nadat hij zich jarenlang in de media negatief over haar had uitgelaten. ,,Ik heb een aantal vreselijke fouten heeft gemaakt.”

‘Ze is oppervlakkig en verpest je leven’

Voordat Meghan begon te daten met prins Harry hadden hij en Meghan naar eigen zeggen een goede band en brachten ze veel tijd samen door. Hun relatie werd slechter toen Meghan een relatie kreeg met de Britse prins en hij ook in de schijnwerpers terechtkwam.

Thomas praatte tegen de pers ronduit negatief over Meghan en haalde steeds weer opnieuw naar haar uit. Onlangs zei hij nog dat hij prins Harry heeft gewaarschuwd voordat hij met Meghan in het huwelijksbootje stapte. ,,Ik heb het Harry nog zo gezegd voor hij met haar trouwde: ze is heel oppervlakkig, ze zal je leven verpesten”, sneerde hij naar Meghan.

Persoonlijk zijn excuses aanbieden

Het zijn één van de vele uitspraken waar hij nu spijt van heeft. Hij werd naar eigen zeggen ‘voor de leeuwen gegooid’ zonder dat hij wist hoe hij moest omgaan met de pers. ,,Ik werd in een hoek gedrukt, tegen de muur. Ik heb verschrikkelijke fouten gemaakt en daar heb ik tot op de dag van vandaag spijt van”, bekent de 55-jarige Markle in het Australische weekblad New Idea.

Het liefst zou hij zijn halfzus persoonlijk zijn excuses aanbieden. ,,Ik zou gewoon graag naar hun huis gaan en op de deur kloppen, haar een dikke knuffel en kus geven en zeggen dat ik haar onwijs heb gemist en me recht in haar gezicht verontschuldigen”, aldus Thomas. ,,Misschien dat dat ooit gebeurt. Ik zou alles doen om Archie en Lilibet te zien.”

BUZZR

Tags

MEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRYTHOMAS MARKLETHOMAS MARKLE JR.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck