Na Máxima ook koning Felipe alleen gespot op skivakantie

Felipe zonder echtgenote op vakantie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Niet alleen koningin Máxima, maar ook de Spaanse koning Felipe is op vakantie naar het Spaanse skigebied Baquiera gegaan. En ook Felipe was daar zónder zijn echtgenote koningin Letizia…

Koning Felipe heeft genoten van een skitrip in het gebied Baquiera. De Spaanse koning was echter niet aan het skiën met zijn gezin, maar met een groep vrienden. De koning werd gespot toen hij in een skilift stapte en toen hij vrijdagavond met de groep aan het dineren was in een restaurant.

Felipe gespot op skivakantie

Toen de reservering werd gemaakt, had de eigenaresse geen idee dat de koning in haar restaurant ging dineren. ,,We wisten niet dat het de koning was totdat hij door de deur binnenkwam”, legt ze uit aan de Spaanse krant El Confidencial.

Máxima

Ook Máxima vertrok enkele weken geleden zonder Willem-Alexander naar het Spaanse skigebied. De koningin werd door Spaanse media gespot toen ze met jeugdvriendin Valeria Delger tussen het skiën door van een drankje genoten bij Bar 1.500, een bar met een groot terras en een breed assortiment aan koffie, snacks én cocktails.

‘Heel erg aardig’

Verder gingen Máxima en Valeria wandelen en winkelen in het gebied. Zo zag een ooggetuige de twee een sportwinkel binnenlopen en een souvenirwinkel. Aan de Spaanse krant vertelde een eigenaresse van een winkel dat Máxima ‘heel erg aardig’ was.

Tags

KONING FELIPEKONINGIN MAXIMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck