Na miljoenenvilla en auto: Peter Gillis zet megaluxe camper te koop

Peter Gillis verkoopt camper
Door: Charlotte Wijnen
16-08-2021

Nadat Peter Gillis zijn miljoenenvilla én peperdure Porsche in de verkoop zette, is nu zijn paleis op wielen aan de beurt. En de vraagprijs liegt er niet om…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Met ingebouwde garage

Huizen, auto’s én vakantieparken, bij Peter Gillis kon alles gekocht worden. Maar nu schijnt hij flink aan het opruimen te zijn. Nadat hij zijn miljoenenvilla en de Porsche van Nicol in de verkoop gooide, is het nu de beurt aan de luxe camper. Deze kocht hij ongeveer drie maanden geleden.

Met nog maar 5.000 kilometer op de teller vraagt hij voor zijn paleis op wielen 389.000 euro. Hij is ruim negen meter lang en twee meter breed. De camper is van alle gemakken voorzien: een kookplaat, oven, vaatwasser, loungebank, master bedroom met een ruim tweepersoonsbed én een ingebouwde garage.

Waarom verkoopt hij de camper?

Maar waarom verkoopt Peter zijn paleis op wielen? Onlangs vertelde hij dat hij niet over het juiste rijbewijs beschikt en dat zijn enorme Rolls-Roys niet in de ingebouwde garage schijnt te passen. Maar of dat de reden is van de verkoop is niet bekend.

Wat wel duidelijk is, is dat Peter steeds meer van zijn luxe leventje in de verkoop gooit. Aan Nicol gaf hij een peperdure Porsche, maar al snel werd de wagen weer verkocht. En onlangs zette hij ook zijn hatseflats-villa in de verkoop. Deze is nog altijd niet verkocht.

Bekijk hier de camper

Meer DenD