Na tv-flops: Gordon plant zijn definitieve afscheid

Gordon neemt afscheid
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon is helemaal klaar met Nederland en zijn emigratie naar Dubai lijkt nu definitief. ,,Hij schijnt zelfs al bezig te zijn met het organiseren van een afscheidsfeestje.”

‘Helemaal klaar met Nederland’

Het nieuws dat Gordon zou vertrekken naar Dubai omdat hij ‘helemaal klaar is met Nederland’, werd vorige week voor het eerst gemeld. Hoewel er eerst nog wat twijfels waren over zijn vertrek, lijken zijn plannen nu definitief.

,,Aan alle kanten komt het nieuws naar buiten dat het echt wel definitief is. Hij schijnt zelfs al bezig te zijn met het organiseren van een afscheidsfeestje”, aldus Bart Ettekoven in Shownieuws.

Waarom Dubai?

Toch is Dubai een vreemde keuze van Gordon. Volgens Bart is alles wat Gordon leuk vindt namelijk verboden in Dubai. ,,Met alcohol hoef je daar ook echt niet aan te komen, want je belandt zo in de gevangenis.”

Johan Derksen sprak zich in ‘De Oranjezomer’ ook al uit over de emigratieplannen van Gordon. Hij wordt ‘misselijk’ van het feit dat alle BN’ers stellen klaar te zijn met ons land. ,,We kunnen alles over Nederland zeggen, maar het is één van de weinige landen waar je nog een redelijke vrijheid hebt. Wat wij hier aan tafel uitkramen dat kan haast in geen land.”

‘Sta open voor een vrouw’

En dat niet alleen: in Dubai zijn homoseksuele handelingen verboden. Bij overtreding kun je zelfs tien jaar in de gevangenis belanden. Een relatie met een vrouw zou daar dus méér kans van slagen hebben.

Maar dat Gordon op mannen valt, betekent niet dat hij geen gevoelens voor vrouwen kan krijgen. ,,Ik sta open voor een vrouw”, vertelde Gordon in weekblad Story. Hij vertelt dat hij op personen valt en niet alleen op mannen. ,,Ik heb de laatste twee jaar ook met vrouwen afgesproken.”

Van flop naar flop

De tv-carrière van Gordon is in het slop geraakt na zijn tv-scheiding met Gerard Joling. Werkelijk alle programma’s van Gordon floppen de laatste tijd. Zo ook The Cube, het laatste programma dat hij presenteerde.

Maar toch betekent zijn vertrek naar Dubai geen einde van zijn tv-carrière. Voor tv-opnames zal Gordon heen en weer gaan vliegen. We hoeven Gordon met zijn tv-flops dus tóch niet te missen…

Tags

BART ETTEKOVENDE ORANJEZOMERGERARD JOLINGGORDONGORDON HEUCKEROTHJOHAN DERKSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie