Na vlucht voor schapen: binnenkijken in nieuwe huis Cristiano Ronaldo

Ronaldo vlucht voor schapen nieuwe woning in
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Cristiano Ronaldo werd samen met zijn familie wakker gehouden door een kudde schapen. De voetballer hecht veel waarde aan zijn rust en daarom was verhuizen de enige optie. Kijk hier binnen in zijn prachtige nieuwe optrekje!

Cristiano Ronaldo woonde net een week in zijn enorme villa in Manchester, toen hij besloot alweer te gaan verhuizen. Samen met zijn vriendin, Georgina Rodriguezde, en vier kinderen hecht de voetballer veel waarde aan rust. En die kreeg het gezin niet met de luidruchtige kudde schapen van het Britse platteland.

Wakker gehouden door schapen

,,Hoewel het pand prachtig is en in hellende velden en tussen de bossen ligt, was het ook dichtbij schapen die ’s morgens vroeg erg luidruchtig zijn”, aldus een bron in The Sun. ,,Daarnaast was er een openbaar voetpad dat aan het domein van Ronaldo grenst, wat zicht had op de voorkant van het huis.”

En daar kon de voetballer maar niet aan wennen. ,,Ronaldo is een echte prof die veel waarde hecht aan zijn rust en herstel na wedstrijden, dus het was het beste voor hem en zijn gezin om weer te verhuizen.”

Nieuwe optrekje

Het nieuwe huis, dat in Cheshire ligt, beschikt over een zwembad, jacuzzi, een enorme tuin en een garage waar plek is voor vier auto’s. Het optrekje heeft elektrische poorten en wordt gepatrouilleerd door bewakers.

Volgens makelaars is het pand uniek dankzij de ’tuinen die het huis aan het zicht onttrekken’, terwijl het op korte loopafstand van het nachtleven ligt. Een bron vertelt aan The Sun dat Ronaldo eerder in die buurt heeft gewoond. ,,Dus het voelt meteen als thuis”, aldus de bron.

Binnenkijken? Bekijk hier de foto’s

Tags

BINNENKIJKENCRISTIANO RONALDOVERHUISD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck