Naaktfoto’s Famke Louise uitgelekt

Famke Louise
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Je kunt er de laatste tijd niet meer omheen. Het nieuws over Famke Louise vliegt men om de oren. Nu is er minder leuk nieuws voor de zangeres: er zouden naaktfoto’s van haar in de omloop zijn…

De veelbesproken zangeres sloot zich eind vorig jaar aan bij de #ikdoenieteermee-beweging en kon daarmee rekenen op een flinke lading kritiek. Door zich aan te sluiten bij de beweging kwam de zangeres in opstand tegen de coronamaatregelen in Nederland. Iets wat haar door heel veel mensen niet in dank werd afgenomen. Bij Jinek kreeg Famke de kans zich te verantwoorden, maar dit resulteerde voor haar in een enorme flop.

Politie

Onlangs kwam Famke wederom negatief in het nieuws. Bij een shoot voor haar nieuwe videoclip werd er ingegrepen door de politie. Reden daarvoor zou het overtreden van de coronamaatregelen zijn.Er werden in totaal 66 boetes uitgedeeld bij de loods waar de videoclip van Famke opgenomen zou worden.

Volgens Famke’s manager was Famke maar even op de set en was zij slechts in het gezelschap van haar visagist en stylist. ,,Ze hebben zich netjes aan alle regels gehouden”, aldus haar manager.

Ook de politie beaamt dit. ,,Ze heeft de regels nageleefd.”

Foto’s

Kort daarna gebeurde er iets vervelends voor Famke. Er circuleren foto’s van de zangeres waarop zij naakt te zien is, onder andere in huiselijke sferen.

Weekblad Story nam contact op met management van Famke, maar die weigerde een reactie te geven.

LEES OOK:

Famke Louise geeft reactie op uitgelekte naaktfoto’s

Tags

#IKDOENIETMEERMEEFAMKE LOUISENAAKTFOTOPOLITIEUITGELEKT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie