Nachtmerrie voor koning Charles en Camilla

Nachtmerrie voor Charles en Camilla
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Naast de veelbesproken documentaire ‘Harry & Meghan’ die onlangs op Netflix verscheen, komt Meghan Markle volgens bronnen nu ook nog met een alles onthullend boek over het Britse Koningshuis. 

Meghan Markle komt met een boek: dat stellen verschillende bronnen. Het plan was er al langer, maar de koude ontvangst die zij en Harry in het Verenigd Koninkrijk ontvingen tijdens de begrafenis van Queen Elizabeth heeft haar ambitie alleen maar meer aangewakkerd. Er gaan geruchten dat ze in het boek niets onbesproken zal laten, en uit de school klapt over onder andere koning Charles en koningin Camilla.

Weinig te verliezen 


“Ze is van plan om dit boek te schrijven en ze laat niks onbesproken. Ze heeft het gevoel dat er weinig te verliezen is en dat ze net zo goed door kan gaan – en het proces is al stilletjes aan de gang!”, laat een bron weten aan RadarOnline. 

Geen harde klappen

“Het spreekt voor zich dat haar boek geen harde klappen zal uitdelen. Kate, Charles, Camilla en al diegenen die haar in de weg hebben gestaan en haar en Harry het leven moeilijk hebben gemaakt, zullen worden genoemd en hierin worden getrokken”, meldt de bron.

Het is een nachtmerrie voor het koningshuis. “Maar Meghan zal doen wat ze wil en niemand kan haar stoppen”, aldus de bron.

Verhulde dreiging

Onglangs zei Meghan in een interview dat zij nooit iets heeft getekend waardoor ze niet kan praten. Nu interpreteren paleisbronnen haar verklaring als een verhulde dreiging.

Meghan heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten rondom haar boek.

Netflix documentaire

Eerder deze maand kwam ook de zesdelige biografische documentaireserie over Harry van Sussex en zijn vrouw Meghan Markle. Hierin legde Harry een bom onder het hiërarchische Britse koningshuis door te vertellen over de heftige paparazzi, en ‘verhalen die worden gelekt of bewust verzonnen’ door het paleis en de ‘vieze spelletjes’ die worden gespeeld. Alle zes de delen zijn inmiddels te zien op Netflix. 

Tags

BRITS KONINGSHUISCAMILLACHARLESDOCUMENTAIREHARRYHARRY MEGHANMEGHANNETFLIXQUEEN ELIZABETH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck