Nachtmerrie voor Meghan: Piers Morgan slaat terug

Piers Morgan haat Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De nachtmerrie van Meghan Markle is uitgekomen: Piers Morgan maakt zijn comeback. Naast zijn onbegrensde columns voor The Sun en de New York Post, gaat de presentator een dagelijkse wereldwijde tv-show presenteren.

Zes maanden na vertrek GMB

De tv-show is onderdeel van een baanbrekende deal met The Sun’s moederbedrijf News Corporation.

De nieuwe deal komt zes maanden nadat hij gedwongen werd te vertrekken uit de ontbijtshow Good Morning Britain omdat hij weigerde zich te verontschuldigen aan Meghan Markle.

Tijdens het Oprah-interview maakte Meghan opmerkingen over haar geestelijke gezondheid en dat werd door Piers in twijfel getrokken. ,,Ik geloof geen woord van wat ze gezegd heeft. Misschien moeten we haar maar nomineren voor een Oscar”, zo liet hij weten op Twitter.

‘Meghan is geweldig geweest voor mijn carrière’

,,Ik ben verheugd om terug te komen bij News Corp, 30 jaar nadat ik daar voor het eerst werkte. Het is een grote stap en enorm spannend”, zegt Piers tegen The Sun. ,,News Corp is een bedrijf dat gelooft in vrijheid van meningsuiting. Iedereen daar heeft een harde huid en zal niet bezwijken voor druk van Twitter of iets anders.”

Maar wat Meghan vindt van zijn comeback, maakt Piers Morgan weinig uit. ,,Wat zij denkt van dit nieuwe programma? Who cares! Eerlijk gezegd: Meghan is geweldig geweest voor mijn carrière, ik wil haar echt bedanken”, zegt hij in interview met Daily Mirror.

Tags

MEGHAN MARKLEPIERS MORGAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck